Хлопці, яких вчора затримала поліція під час закладання наркотичних закладок – діти успішних та достатньо забезпечених батьків.

Більше того, один з них був обраним мером школи №71, – про це редакції Regionnews  стало відомо з власних джерел. Наші читачі впізнали хлопців на фото, перевірили інформацію і назвали прізвища. З етичних норм називати імена не будемо. Втім, враховуючи вище вказаний факт, маємо право звертати увагу міської влади на ті можливі негативні процеси, які відбуваються у зазначеному навчальному закладі.

Нагадаємо, вчора, 13 листопада близько 7-ї години ранку на спецлінію 102 надійшов виклик про те, що на вулиці Нижньодніпровська двоє підозрілих молодиків щось шукають біля багатоповерхівки. Прибувши за вказаною адресою патрульні виявили двох хлопців, які відповідали орієнтуванню.
Під час поверхневої перевірки у кишенях та рюкзаках інспектори виявили 68 поліетиленових зіп-пакетів обмотаних липкою, лентою з порошковою речовиною білого кольору, ще 24 поліетиленові зіп-пакети обмотані лентою з порошковою речовиною білого кольору та, ще прозорий пакет в якому знаходилось 20 зіп-пакетів з речовиною рослинного походження з характерним запахом канабісу.

 

Хлопці пояснили, що наркотичну речовину вони розкладають по “закладках” та показали 6 місць уздовж будинку де вже встигли сховати наркотичні речовини.