Під час зустрічі із студентами у Запоріжжі Тимошенко заявила, що добре дивиться хто агітує за неї, а хто ні.  Також порадила місцевим регіоналам долучатися, поки не пізно…

Подібна фраза прозвучала з вуст політикантки, як відповідь на запитання колишнього однопартійця, який прибув з відповідальною місією на зустріч. Цього разу Юлія Тимошенко змушена була вислухати колишніх колег з Мелітополя, які стали масово покидати ряди партії та звинувачувати свою лідерку у зраді.

Нагадаємо, члени партії “Батьківщина” у Мелітополі ще кілька місяців тому заявили, що місцевий середок політичної сили фактично продали колишнім регіоналам. Більше того, на чолі зараз фактично стоїть скандальний нардеп із сепаратиськими настроями Євгеній Балицький. Такий неузгоджений з підлеглими сценарій, тоді ще однопартійців, не влаштовує.  Вони вже двічі надсилали своїй шефині відкритого листа з прохання пояснити що відбувається, та вона проігнорувала.

Маючи нагоду особисто вручити звернення тепер уже колишній керіниці, мелітопольці делегували на цю місію Дмитра Шостака, екс-заступника глови місцевого осередку. Він зачитав звернення і повідомив – за таких обставин, Юліє Володимирівно, нам не по дорозі.

Тимошенко ж відповіла, що це провокація і вона буде плювати на неї, цього разу. У звичній для себе манері на питання не відповіла, тож мелітопольці знову залишилися непочутими.