Мешканцям будинку по вулиці Патріотична, 58б протягом тривалого часу  нема спокою через дивакувату жінку, яка проживає в одній з квартир будинку. Зараз будинок без тепла, бо та сама жінка не дозволяє його підключити.

Велика частина проблем з наданням послуг залежить саме від цієї людини, а вона регулярно маніпулює, шантажує та вимагає зробити ремонт у її квартирі за гроші решти мешканців будинку, –  розповіли редакції люди. Проблема велика, а важелів впливу на особу немає.

“У квартирах зараз дуже холодно, приїжджали комунальники, все підготували до опалювального сезону, хотіли підключити, але наша сусідка не пускає у свою квартиру. Якщо вона не відчинить двері – ми всі тут замерзнемо, а вона схоже має намір так зробити. Жінка взяла у заручники усіх мешканців п’ятиповрхівки. Ми вже не знаємо куди звертатися. Людина живе у квартирі напів підвального приміщення, самого підвалу немає, всі комунікації проходять під підлогою її помешкання. Щоб підключити опалення, потрібен доступ до 63-ї квартири. Вона каже, дозволить дати тепло, якщо люди за власний кошт зроблять їй ремонт” – поділилася Жанна Верінська, яка проживає у 62 квартирі.

Будинок, про який йде мова потребує ремонту,  ще кілька років тому він почав осипатися, з’явилися тріщини. Втім, його мешканці самі стараються підтримувати у цілісному стані, те що є, особливо, якщо це  напряму з’явано з приватними квартирами. Єдина мешканка квартири №63 самостійно підтримувати відмовляється. Що робити у даному випадку – не знає ніхто.