У соціальних мережах активно обговорюють смерть та подробиці життя за грами найжорстокішого серійного вбивці України Сергія Ткача. Він помер 4 листопада від серцевої недостатності у Житомирській в’язниці.

Окрім повідомлення про смерть диявола в людській подобі, ЗМІ оновили інформацію про дуже комфортне життя злочинця за грами. Люди обуюються тому факту, що життя маніяка у тюрмі було повноцінним, він навіть встиг одружитися, а його, на 38 років молодша дружина з Росії навіть народила йому доньку. Він вбив понад 100 людей, його жертвам було від 7 до19 років – діти та дівчата.  Ролик про кохання вбивці за гратами, навіщось, знімали журналісти центрального телеканалу. У сюжету пара розказує про велике та палке кохання і плани на майбутнє. “Цю скотину ми мусили ще 10 років утримувати за свій рахунок, щоб він насолоджувався коханням!?” – справедливо обурюються запоріжці.

Втім, які б легенди не ходили, по тіло “пологівського маніяка” не приїхав ніхто.  Про це повідомив начальник Житомирської установи виконання покарань № 8 Костянтин Шеловский, –  рішення про похорон було прийнято після того, як за тілом померлого ніхто не з’явився, включаючи його дружину, – зазначив Шеловський. Хоронили його за рахунок в’язниці.

Нагадаємо, затримали маніяка у 2008 році, до цього помилково засуджені люди відбували покарання замість нього, один із затриманих помер за гратами. На сьогодні розкрито 38 злочинів Сергія Ткача, сам він запевнив – позбавив життя більше 100 осіб.