Лідер руху “Авто Євро Сила” Олег Ярошевич спалив свій Land Rover на знак протесту проти сьогоднішніх рішень Верховної ради, що стосуються розмитнення атомобілів.

Акт спалення чоловік зняв на відео, повідомив, що сьогодні був програним бій, та запевнив, що війна ще попереду. Знищенням свого автомобіля з європейською реєстрацією чоловік хотів показати, що відповідає за свої слова і заяви робить не для популізму. Нагадаємо, Ярошевич, зі сцени на мітингу пообіцяв протестуючим – якщо запропновані поправки депутати не приймуть я спалю свій автомобіль. Обіцянку виконав з сумом.

Коли я заявив на нашій акції про те, що спалю свій Ленд Ровер, якщо не проголосують нашу правку – це не був популізм чи піар! Це була свідома заява лідера, який розуміє, що для більшості людей, які купили право користування авто на європейській реєстрації за 1500€ , дешевше спалити своє авто ніж його купити та розмитнити за прийнятими сьогодні законами! Як лідер громади, який відповідально ставиться до всіх своїх заяв, в знак протесту спалюю своє авто!