В Запорізькому національному університеті 30 жовтня відбулася презентація книжки колишнього випускника Андрія Вовни. На заході були присутні факультети психологія та журналістика. З самого початку Андрій розповів аудиторії про своє дитинство та спогади про нього.

« Мій батько був офіцер радянської армії і відповідно його вплив на мене був значущий. Взагалі культура радянського союз так само на мене склала відповідне враження. Спогади про дитинство – паради на 9 травня, а також був закоханий у все військове, і першою моєю грою були танки» – поділився Андрій.

Письменник висвітлив слухачам, як так вийшло, що він почав вивчати психологію. В той час, коли він почав служити йому в руки потрапили дуже цікаві книжки, які люди хотіли викинути на смітник. Але саме ці книжки наклали печаток розвитку психології в автора. Крім того, автор веде розповідь проте, як він все ж таки потрапив до університету. Поділився яскравими спогадами про студентські роки. І найважливіше розказує про свою книжку « Психологія мобілізованого». Книжка складається з 18 розділів. У них автор докладно висвітлює свої почуття й емоції, що оволодівають мобілізованими. Також, автобіографічна розповідь переплітається із психологічною прозорою для досягнення естетичного ефекту й уникнення академічного викладу матеріалу. Письменник у висновках пропонує бесіди із мобілізованими. В кінці зустрічі всі охочі мали змогу купити книжку та отримати автограф, а також сфотографуватися.

Аліна Беломийцева