На вулиці Сергія Синенка, 67, що у Дніпровському районі Запоріжжя пізно ввечері мешканці будинку почули постріли.

Стріляли з вікна квартири на середніх поверхах, що знаходиться за вказано адресою, – про це редакцію Regionnews повідомив мешканець будинку та надіслав фото, які вдалося оперативно зробити.

Чоловік запевняє, що особисто почув постріли, які невідомий спрямував у бік дороги та це вже не вперше, – каже свідок.

По ул. Сергея Синенко (Кремлевская) 67, вчера между 21.00 и 22.00 с балкона средних этажей были слышны выстрелы в сторону дороги предположительно. Судя по гильзам это может быть помповое ружье. Приехавший патруль никак не отреагировал, собрал гильзы и уехал, не установив хулигана. Такое повторяется уже не первый раз. Просим правоохранителей разобраться, – заявив очевидець.

Чоловік припустив, що стріляли швидше за все по машинах, а також висловив переживання, що  справу закинуть, коли її передадуть у слідчий відділ. Попросив звернути увагу поліції на те, що ситуація виникає вже не вперше, а тому треба провести детальне розслідування поки не трапилося трагедії.

Ми також запитали у поліції, якими повинні бути дії патрульних, коли трапляється подібне, прес-офіцер патрульної поліції Олена Литвинець пояснила:

“Коли патрульну поліцію викликають на подібну подію, правоохоронці зобов’язані подбати про безпеку людей. Наприклад перекрити в’їзди до двору, щоб випадково не постраждала людина, якщо на час прибуття патрульних продовжують стріляти. Після, викликати слідчу групу, патрульні не можуть і не мають права збирати гільзи! Також, якщо є така можливість – опитати свідків, тобто зібрати усю можливу інформацію поки їде слідчо-оперативна група. Якщо виклик був не анонімним, оформити інформацію від заявника. Далі – робота слідчих, вже вони мають після певних дій зібрати усі докази, визначити звідки стріляли і з чого, чи зброя зареєстрована і хто її власник. ” – каже Олена Литвинець.