Чоловіка, який ще у березні вдарив електрошокером маленьку дівчинку, а потім її згвалтував, знайшли вже за гратами. Поки проводили ДНК експертизу та слідчі дії, чоловік черговий раз загримів за грати, підозру йому вручали вже там.

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва чоловік підстеріг 10-річну дівчинку, яка йшла додому зі школи, вдарив її електрошокером і згвалтував. НП відбулася ще в березні поточного року на вулиці Оноре де Бальзака

Начальник Деснянського управлінні поліції Олександр Косівський розповів, що правоохоронці весь час працювали над розкриттям цього злочину. Фоторобот, складений за інформацією потерпілої дівчинки, дільничні розмістили в місцях перебування людей. Поліцейські перевірили раніше судимих ​​чоловіків за тяжкі злочини, що звільнилися з місць позбавлення волі.

На початку жовтня, за результатами отримання висновку експертизи ДНК-профілю, встановили особу, причетну до зґвалтування. Ним виявився 47-річний киянин, раніше судимий за вбивство. 11 років він провів за гратами. Три місяці тому його затримали за підготовку до скоєння вбивства, а зараз він знаходиться в слідчому ізоляторі в іншому регіоні України.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 153 КК України. За зґвалтування неповнолітньої педофілу загрожує до 12 років позбавлення волі.