Вчора, 31 жовтня відбулася чергова сесія Запорізької міської ради. З одного боку вона була достатньо продуктивною, з іншою – смішною. Окрім закулуарних розбірок та навіть сутечок, про які повідомили деякі їх учасники, були також традиційні для мерської більшості смішні моменти.

Деякі депутати продовжують змагатися у першості подання найбільш гучного та популістичного проекту, а більшість у міській раді продовжує традицію “рубати” чужі пропозиції та просувати свої – аналогічні. Вчора предметом кражіки стало звернення до  представників центральної влади про недопущення підвищення цін на природній газ. Найбільш колоритно з цього приводу висловився запорізький журналіст-розвідувач Сергій Сідоров.

“Вчера в Запорожском горсовете прошло состязание за первенство в борьбе против газового геноцида. Фракция “Батькивщины” первая зарегистрировала свое обращение о том, что нельзя повышать цены на газ, еще неделю назад. Но проахметовское большинство из Оппоблока и примкнувших к нему завалило обращение от “Батькивщины”.
А затем Оппоблок с пол-пинка вынес на повестку и слаженно принял до боли похожий свой вариант обращения против повышения цен на газ.
Посадить бы наших депутатов в октагон на миксфайт, пусть там разбираются, чье обращение против газового геноцида кошернее” – йдеться у дописі.

Парадокс навіть у іншому,  проект, який вчора прийняли вже з подачі Опозиційного блоку  до КМУ  все одно не дійде та і не важливо, головне процес його підтримки показали електорату.

Насправді,  Опозиційний облок запропонував звернутись до ВР щоб підтримати “постанову”, яка, як виявилося є лише проектом.  А місцева Батьківщина, оскільки її “прокотили”, щоб хоч щось відзвітувати – підтримала Оппоблок. Тобто, по факту підтримано проект Постанови ВР, за яку ще не голосували і чи проголосують – невідомо. Отже по факту звернення до КМУ немає – каже депутат міської ради Андрій Согорін.