До мережі Інтернет потрапив документ де вказані імена людей, а також назви підприємств стосовно яких Росія наклала санкції.

Список поділений на дві частини – фізичні особи, яким заборонений в’їзд на територію Росії, а також – юридичні осіби, до яких застосовують економічні санкції. У першому – 322 особи, до другого потрапили 68 юридичних осіб.

Велика частина із зазначеного переліку це ті особи та підприємства, які безпосередньо мають відношення до Запоріжжя.

Зокрема, перетнути кордон сусідньої держави не зможуть: народний депутат Ігор Артюшенко, суддя Конституційного суду України з Мелітополя Віктор Городовенко, бізнесмент Костянтин Григоришин, голова правління одного із запорізьких підприємств Ірина Дудич, український військовий з Приморська Микола Коханівський, народна депутатка Олександра Кужель, український політик та громадський діяч Силантьєв Денис Олегович, нардеп Сергій Соболєв, підприємець Валерій Юров.

У списку юридичних осіб, які підлягають накладенню санкцій потрапили запорізькі: публiчне акцiонерне товариство “Запорожкокс”, запорізьке державне підприємство “Кремнійполімер” та товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю “Недекс-Україна”.

Читайте також : Возле запорожского ломбарда произошло покушение на убийство – подробности (фото)