Дарницький райсуд столиці задовольнив клопотання Київської місцевої прокуратури №2  та обрав для жінки, яку підозрюють у вбивстві двох власних малолітніх дітей, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави, – повідомляє прокуратура Києва. 

Судове засідання на прохання сторони захисту відбувалося у закритому режимі.

Прокурор Олександр Субботін зазначив, що в ході досудового розслідування буде встановлено, чи не було у жінки спільників, а також мотиви злочину. Крім того в межах слідства буде призначено комплексну стаціонарну психолого-психіатричну експертизу підозрюваної.

Нагадаємо, інформація про зникнення хлопчика 2013 р.н. та дівчинки 2012 р.н. надійшла ввечері 26.10.18 від їхнього батька. За його словами, колишня дружина зранку пішла з дому разом з їх спільними дітьми та не виходить на зв’язок. Зниклу жінку виявили наступного дня на трасі Київ-Чернигів в неадекватному стані. У розмові вона повідомила, що втопила дітей в озері Срібний кіл на території Дарницького району столиці.

Вранці 28 жовтня правоохоронці виявили в озері тіла втоплених дітей.

Як поводилася жінка під час судового засідання прокуратура не повідомляє, також немає інформації про те, найняла підозрювана адвоката самостійно, чи призначили державного захисника.

 

Читайте по темі: Стилістка жінки, що втопила своїх дітей, розказала про душевні переживання клієнтки