18-го жовтня у виставковій залі Спілки художників відкрилась  виставка Віктора Михайличенко та Лариси Єрмак під назвою «Акварель».

Їх картини написані у пленері або етюді та представлені у жанрі натюрморту, пейзажу та живопису. Художники родом з України, але вже встигли отримати визнання у різних куточках світу.

Роботи Лариси Єрмак були представлені на особистих, всеукраїнських та міжнародних виставках  у Запорізькому художньому музеї, а також у приватних колекціях Італії, Ізраїлю, Франції, Німеччини, Індії, Росії, Китаю, Японії та США. Вона пише не тільки натюрморти, а й міські пейзажі. Наприклад, картина «Після регати. Запоріжжя Яхт-клуб», де  художниця змогла передати всю красу річки Дніпро та місцевих човнів.

Віктор Михайличенко працює в галузі сценографії, акварельного і станкового живопису. Особисті виставки були у таких містах, як Фергана, Суми, Київ, Санкт-Петербург, Кропивницький та Запоріжжя. Твори знаходяться у приватних колекціях України, Німеччини, Англії, Ірландії, Ізраїлю, Болгарії, Литви, Італії, Франції, США, Польщі та Швейцарії. У його роботі «Місток» настільки яскраво поєднані фарби, що дивлячись, занурюєшся  у атмосферу цього місця.

На виставці представлено біля сотні їх спільних робіт , які  просто захоплюють своїми лініями, відблисками та передають енергію присутності.

Експозиція відкрита до 10 листопада для всіх бажаючих. Вхід вільний.

Інна Малахова