Протягом місяця у будні та вихідні дні на вулиці Бородинська, 6 невідомі знищують дерева та вже розмістили кіоск, який у майбутньому має стати офісом з подажу квартир.

Сьогодні спилювали також. На шум збіглися люди і зараз, разом з поліцією з’ясовують що там відбулося та на підставі якого документу. Місцевий активіст  Станіслав Скалозуб веде пряму трансляцію з місця подій. Чоловік заявляє, що під час складання акту та протоколу огляду, поліція підсунула понятим незаповнений документ та попросила поставити свій підпіс.

Люди звернули увагу правозахисникам на неправильність їхніх дії, тож протокол огляду складають усі разом.  Станом на сьогодні зрозуміло – знищено одну тополю, кілька акацій  та молоді горіхи., також пошкоджено велику площу трави.

Про ситуацію на Бородинській, 6 місцеві мешканці заявили ще тиджень тому. Людей, які мешкають у сусідніх будинка не влаштовує той факт, що задля нової багатоповерхівки  місцева влада дозволила спилювали здорові дерева та інші зелені насадження.  Тим паче, на запит до “лісорубів” – ви хто такі та на основі якого докменту тут нищите все, –  люди були відправленими подалі.

Найбільше запоріжці остерігаються того, що перед їхніми вікнами зведуть нову коробку і покинуть, як це було з ЖК “Зоряний”, що розташований за 3 сотні метрів від Бородинської, 6.