Запорізький нардеп Євген Балицький, якого необноразово звинувачували у сепаратизмі, з 1 жовтня має найближчого родича у прокурорах так званої “ЛНР”. Відповідна інформація з’явилася на сайті “Генпрокуратури ЛНР”. Зокрема зазначається, що 1 жовтня депутати “Народної ради ЛНР” в ході пленарного засідання прийняли рішення призначити на посаду заступника генерального прокурора Максима Обухова.

“У 2015 році вступив на службу в органи прокуратури” ЛНР “. З травня 2015 року обіймав посаду в.о. прокурора Кіровська, а з липня того ж року призначений на посаду прокурора Кіровська. З березня 2016 року працював прокурором Краснодона, в липні 2017 року призначений на посаду прокурора Красного Луча. З травня 2018 року вступив на службу в органи державної безпеки “ЛНР”, – на тому ж сайті.

Максим Обухов, чоловік детупатки Мелітопольської міської ради від “Оппоблоку” Ольги Русіло, яка колись була дружиною брата Євгенія Балицького. Перший чоловік Ольги Русіло помер, пише IPNEWS.

До того, як вступити в ряди терористичної організації, Обухов працював у Мелітопольській міжрайонній прокуратурі. Зараз чоловік занесений до бази “Миротворця” і зазначається як – зрадник.