На конференції ОБСЄ Росія офіційно вимагала покарати Україну за вбивство російського блолега Шарія, який на разі живий та здоровий.  Блогер, про якого згадали росіяни має різку антиукраїнську позицію. Про це пише у соціальній мережі Facebook   виконавча директорка Інституту масової інформації Оксана Романюк.

Це істерика. Міжнародна конференція ОБСЄ, після нашого виступу пішли кучкою виступати путінські маріонетки – дружина Клименка, співробітниця холдингу Весті яка виступила від кишенькового клименківського ГО, та дружина Шарія, в одязі від найдорожчих світових брендів. Російська делегація їм активно аплодувала. А потім у своєму виступі росіяни призвали покарати Україну за убивство Шарія. Видно мали на увазі Шеремета, але я б на місці шарія дуже напряглась)) малолішо, може методичку переплутали – написала журналістка.

Міжнародна конференція проходить у Варшаві просто зараз. Як зазначає Оксана Романюк, російська делегація вочевидь спросто сплутала загиблого українського журналіста Шеремета з російським Шарієм. Втім, вона підкреслює, на місці Шарія вона б добряче напружилася.