Запорізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 75, що в Заводському районі, зустрічатиме новий навчальний рік оновленою.

Навчальний заклад є одним з найбільш чисельних на території – на сьогоднішній день знання в ньому отримують понад 650 учнів. Сама будівля була споруджена в далекому 1962 році, тому питання ремонту постає перед школою кожного року. Не став виключенням і 2018-й.

З проханням допомогти в цьому питанні до народного депутата України, голови Запорізької територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Ігоря Артюшенка звернулися представники педагогічного колективу та батьківського комітету. Завдяки сприянню народного обранця питання було вирішено в найкоротший термін.
За кошти, виділення яких домігся Ігор Артюшенко, в школі оновили санвузли, зробили ремонти в класах та коридорах.

Напередодні свята першого вересня депутата запросили до навчального закладу, аби продемонструвати позитивні зміни.

– Від імені батьків, вчителів та учнів висловлюємо подяку за допомогу, – наголосив директор Роман Гончаренко, – Приємно, що у нашої школи є добрі друзі, небайдужі до потреб дітлахів.

Окрім поточного ремонту в навчальному закладі була встановлена нова система освітлення з датчиками руху. Сучасні технології дозволять не тільки економити, але й запобігти проявам вандалізму на прилеглій території.