У смт Кирилівка працівники кримінальної поліції  оперативно встановили місцезнаходження зловмисника, який наніс тяжкі тілесні ушкодження мешканцю Мелітополя.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції Запорізької області, 17 червня близько другої години ночі до Кирилівського відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні, куди з травмою голови доставили чоловіка 1985 року народження.

Слідчо-оперативною групою встановлено, що вночі по вулиці Федотова Коса в смт Кирилівка під час вживання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, у результаті якого мешканець Дніпропетровської області 1988 року народження наніс декілька ударів палицею по голові потерпілому та втік з місця події.

Співробітники кримінальної поліції затримали зловмисника на одній із баз відпочинку Кирилівки, де він переховувався від правоохоронців.

На сьогодні відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).  За санкцією статті зловмисникові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Всього з початку року працівники поліції Запорізької області розкрили 35 фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Галунова Карина