У  Запоріжжі запрацювала «Мережа громадських консультантів «Свої». Тепер у запоріжців є можливість безкоштовно отримати рекоментації стосовно реалізації власної ініціативи. Це – визначення основних напрямків руху проекту, план розвитку та пошук фінансування під його реалізацію. 

«Мережа громадських консультантів «Свої» – проект, націлений на розвиток громадянського суспільства в Україні. Він фінансується Ministry of Foreign Affairs of the Czech Republic і об’єднує однодумців, діяльність яких будується на принципах чесності, відкритості, відповідальності та етичних нормах, прийнятих у цивілізованому суспільстві.

 На сьогодні мережа «Свої» має консультантів в 6 регіонах України. Всі консультанти пройшли навчання і готові передавати знання, які підвищать професійний рівень громадських організацій і окремих активістів. «Свої» поділяться рецептами успіху, підкажуть, як на користь суспільства спрямувати  реформи, що наразі відбуваються в країні, забезпечать правовий захист, допоможуть отримати фінансування соціально значущих проектів та уникнути емоційного вигоряння.

Галина Азарова захищає права вразливих груп людей та «будує мости» між громадою та представниками влади, організовуючи публічні заходи, що стосуються гострих тем.

Очікується, що результатом проекту «Мережа громадських консультантів «Свої» стане вплив на свідомість мешканців регіону, підвищення кількості людей, що здатні покращувати життя в своєму населеному пункті. Організатори впевнені, що розвиток України залежить від громадян, і готові надихати на участь в розбудові країни.

Консультанта з питань громадської активності звуть Галина Азарова – контактні номери: 0634612580, 0661149424