Суд найвищої інстанції поставив крапку в суперечці міського голови Володимира Буряка та екс-керівниці КП “Центральний парк культури та відпочинку Дубовий Гай”. Згідно з рішенням суду, звільнення міським головою  Вікторії Чикалової було законним, – це рішення остаточне і оскарженню не підлягає, пише Індустріалка

Після тривалої суперечки та яскравих дописів у соціальних мережах, головним чином з боку самої Вікторії Чикалової та її адвоката, нарешті поставлена крапка. Рішення суд виніс 18 квітня, чим задовольнив касаційну скаргу Володимира Буряка стосовно рішення Апеляційного суду Запорізької області.

Нагадаємо, після звільнення Вікторія Чикалова позвалася до Шевченківського районного суду, це було ще  у березні 2016 року. Жінка  прагнула визнання звільнення незаконним. Суд першої інстанції відмовив у задоволені, а отже визнав рішення мера законним. Екс-керівниця звернулася до апеляційного суду, останній скасував рішення першої інстанції, зобов’язав мера виплатити компенсацію за завдання моральної шкоди та виплатити кошти, у розмірі середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу, а також поновити на посаді. Юристи мерії підготували касаційну скаргу отримали її задоволення,  документ поки не опубліковано.

Варто зазначити, Володимир Буряк уже встиг виплати кошти, тобто компенсацію за завдання моральної шкоди, сума була незначною – кілька тисяч. Чи поверне Вікторія Чикалова меру гроші, поки екс-керівниця не сказала.