Мешканець Запоріжжя опублікував репортаж зі спроби своєї прогулянки містом

З приходом весни запоріжці все частіше виходять до річок та у парки, щоб погуляти та насолодитися заходом сонця. Вийти виходить, та насолодитися, на жаль – ні. У ТОП-пових місця, де полюбляють гуляти містяни гори сміття, подихати свіжим повітрям та повернутися додому теж не виходить, бо свіжого і чистого повітря у Запоріжжі просто немає. Тож мешканці виходять, фотографують те, що побачили і йдуть геть у пошуках більш комфортного місця.

Вчора, у провідну неділю, після того як мер міста анонсував про глобальне прибирання території та підготовку до свят і поминальних днів, прямо у центрі – на набережній у порту повна розруха та гори сміття. Люди сидять у сміття і дивляться на сонце, інші йдуть, як правило “матюкатися” на власну кухню. Такий же сором був і на Великдень. Варто зазначити, ще здавна українці намагалися привести до ладу свої оселі, садки та городи саме до Великодня, щоб у святковий день все було красиво і чисто. Куди в Запоріжжі ділися українці?

Фоторепортаж з власної прогулянки опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook запоріжець Serg Glazunov

Решил прогуляться сегодня по набережной в порту (где Днепрогэс). Разруха та занепад. Не знаю кому и что принадлежит, но содержать такую набережную в таком состоянии – свинство. Да? Пане мэр та пане губернатор? Чи ви там не буваєте? Ну так пройдіться…. На гроші від знесеного Леніна можна було багато чого відремонтувати… І городяни могли б допомогти. Чесне слово – плюватися хочеться. Бардак та занепад! І не треба списувати все на погане економічне становище! Барадак – це становище душі, а не комунальних служб!! І ще – треба зробити кілька мусорних корзин та пару – тройку мусорних баків і лавочки для городян повернути на місце. Це ж не складно? ). А парк там чудовий. До парку претезій немає, – обурився мешканець Запоріжжя