Львів та Київ в очікуванні Nothing But Thieves

Львів та Київ в очікуванні Nothing But Thieves

Вже завтра та післязавтра британський рок-гурт Nothing But Thieves порадує своїх українських шанувальників висnупами у Львові та Києві.

Концерти пройдуть в рамках туру на підтримку нового альбому команди під назвою “Broken Machine” та стануть першими сольниками рокерів в Україні. 

Вперше українці наживо познайомилися з творчістю Nothing But Thieves влітку 2016-го, коли колектив відіграв на столичному фестивалі “U-Park”. Також минулого року британці виступили на фестивалі “Atlas Weekend” (в 2018-му, до речі, вони звону зіграють на “Атласі”).

Цікаво, що крім лайвів, Nothing But Thieves вподобали Київ як локацію для зйомок відразу двох своїх кліпів. Так, група представила відеороботи на пісні “Amsterdam” та “Sorry”, що увійшли до нової платівки “Broken Machine”, яка стала другою у дискографії молодого колективу. 

Тепер після фестивальних виступів, британці дадуть відразу два сольні концерти в Україні. Завтра, 9 квітня, Nothing But Thieves завітають до Львова, де зіграють у клубі “Малевич”. А вже наступного дня гурт запалить у столичному “Atlas”.

Фото: HMG

Детальна інформація про квитки тут.

Віталій Очерет