За даними Укргідрометцентру, 27-28 лютого, в Україні очікується погіршення погодних умов. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, передає Ukr.Media.

Вранці та вдень 27 лютого та вночі 28 лютого, крім західних областей, очікується сніг, хуртовина, пориви вітру до 15-22 м/с.

У Приазов’ї місцями – до 25-27 м/с. Вдень 27 лютого у південних, Кіровоградській, Дніпропетровській, Полтавській областях прогнозуються сильні снігопади, хуртовини, снігові замети.

За словами синоптика  27 лютого в Україну йде циклон з північного заходу Європи, Італії, Греції. “І ось цей циклон зробить погоду вівторка нестерпним: снігопади, хуртовини… Морози не відступлять”, – зазначила синоптику себе в Facebook .

Сьогодні, 27 лютого, у столиці вітер посилиться, днем ще без істотних опадів, ближче до вечора вівторка почнеться сніг.

На заході вночі до -20 градусів, вдень до -12 градусів, на сході вночі до -16 градусів, вдень до -9 градусів, на півночі вночі до -23 градусів, вдень -13 градусів, на півдні вночі до – 14 градусів, вдень до -7 градусів. У Києві вночі до -20 градусів, вдень -12 градусів.

Фото: meteo.gov.ua

28 лютого – сніг очікується в усіх областях, крім півдня, де температура повітря до 14 градусів вночі -9 градусів вдень. На заході -16 градусів вночі -12 градусів вдень, на сході до -7 градусів уночі і вдень, на півночі до 14 градусів вночі -9 градусів вдень. У Києві до -14 градусів вночі -9 градусів вдень.

Фото: meteo.gov.ua

Гідрометцентр попереджає про похолодання до -25 градусів.