На ринку Анголенка жінка за доплату приймає щенят, а потім віддає їх бездомним, щоб ті їх з’їли.

Здавалося б, хіба таке можливо за сучасних умов? Таку жорстокість не можливо збагнути , а тим паче промовчати,  хочеться, щоб про сьогоднішній випадок знали всі!

Небайдужі запоріжці опублікували у соціальних мережах фото жінки, яка приймає від людей щенят. Запоріжці доплачують їй, сподіваючись, що та або подбає про них, або віддасть у добрі руки, чи влаштує до притулку. Жінка гроші спокійно бере, цуциків забирає, а потім віддає їх бомжам, щоб ті з’їли тварин. Інформація з’явилася сьогодні у соціальній мережі Facebook.  Автор допису називає жорстоку жінку чудовиськом і просить посприяти, щоб якомога більше людей дізналися про долю тварин, які потрапляють до рук цієї людини.

Зі слів автора допису, таку тактику сьогодні помітили люди, які стояли поруч, кинулися відбирати у безпритульного цуцика, та він швидко зник з поля зору. Коли підійшли до жінки, щоб висловити своє обурення, та відправила людей куди подалі і продовжила приймати собачат.

Парень который принёс ей беленьких щенков с доплатой в 100 гривен – знай:
СЕГОДНЯ ОНА ОТДАЛА ОДНОГО ИЗ НИХ НА СЪЕДЕНИЕ БОМЖУ!!!

Одна из женщин-коробочниц сразу побежала за ним, чтоб забрать щенка, но бомж растворился в толпе. Сбежались все продавцы, мимо которых проходил бомж с несчастным смертником, женщины начали вправлять мозги этой Ларисе, она просто посылает всех НАХЕР. Практику “отдать бомжу” она повторяет часто.

Эта женщина ВСЕГДА берет животных с доплатой и ВСЕГДА с легкостью их отдаёт кому-попало и девает их непонятно-куда.
Летом просто приходила с пустыми переносками после того как вчера набрала десяток животных, – розповідає автор посту.

щенят

З фото помітно, що в жінки песиків досить багато, люди знають, що вона приймає тварин, а тому приходять, платять їй і йдуть. Важливо, щоб усі любителі тварин услідомлювали на що прирікають цуциків, передаючи їх до рук жінки, яка на фото.