Дівчина, яка орендувала житло в мешканки Запоріжжі вчинила в квартирі справжній погром

Мешканка Запоріжжя оприлюднила інформацію та фотографії випадку, який трапився з нею кілька днів тому. Жінка здавала квартиру, яка пустувала подобово. Таку практику використовувала постійно, завжди все закінчувалося без особливих ексцесів. Оскільки за комунальні послуги все одно потрібно платити, не зважаючи на те, живе там хтось чи ні, запоріжанка, віддаючи квартиру в оренду, зменшувала навантаження на бюджет та навіть залишалася в прибутках.

Черговий раз, коли квартиру попросили в оренду, жінка не помітила нічого дивного. На перший погляд порядна дівчина, доволі охайна. Коли години оренди збігли до кінця, жінка прийшла по ключі квартири і була шокована на повал. Після орендаторки, в квартирі залишилися суцільні руїни. В який спосіб жінка забирала ключі і в кого, не повідомляє, але виникає питання, чому вона не пред’явила претензій зловмисниці при передачі ключів?

Ображена жінка зайнялася розслідуванням персони, яка орендувала квартиру і  вдалося з’ясувати, що дівчина на ім’я Любов подібним чином знищила чужу квартиру  квартиру і в Києві.

 

Запоріжанка

Запоріжанка

Запоріжанка

З фото помітно, що погром був вчинений спеціально, про мотиви таких діянь постраждала не здогадується.

Інформація взята з посту у соціальних мережах, а тому гарантувати достовірність викладених фактів ми не можемо.