Народний депутат опублікував допис, в якому побивається за своїм найкращим другом – командиром у РФ

Мова йде про російського командира Валерія Губанова, який загинув вчора під час авіакатастрофи у Підмовсков’ї. Народний депутат України Євген Балицький висловив з цього приводу велику тугу за загиблим товаришем і називав його одним з найкращих друзів. Виявляється- найкращі друзі навчалися разом в Тамбовському авіаційному училищі.

У своєму дописі народний депутат публікує спогади про загиблого, великий сум втрати і похвалу Валерію Губанову. Балицький захоплюється тим, що загиблий командир, ще до вступу в училище воював у Афганістані та Чечні і мабуть шкодує, що не зміг так сам…

депутат

Очевидно, проведені в Росії молоді роки Євгенія Балицького істотно вплинули на його світосприйняття та усвідомлення реальності. Жодного разу нардеп не висловлювався, з сумом, про українських військових, які втратили життя через агресію держави до якої народний обранець, очевидно щонаймешне відчуває прихильність.

Нагадаємо, вчора 11 лютого у Раменському районі Підмовков’я розбився пасажирський літак Ан-148. Причини аварії на разі не відомі, експерти вивчають уламки та аналізують знахідки. На борту літака «Саратовських авіаліній» були 65 пасажирів і шість членів екіпажу. Усі вони загинули під час падіння літака, яке сталося через кілька хвилин після вильоту з аеропорту «Домодєдово» у неділю після обіду.