Сьогодні, після пленарного засідання Верховної Ради народний депутат Сергій Соболєв визнав свою помилку.

Нагадаємо, вчора з високої трибуни він зробив дуже гучні заяви, які вже сьогодні легко спростували. В ході його виступу виявилося, що нардеп не достаньо обізнаний в ситуації і володіє застарілими тезами, які далеко не назвеш фактами.

Він чітко сказав, що за добу мав нагоду вивчити документи краще, зокрема народний депутат звернув увагу на заключення експертизи та висновки комісії. Спеціальна експертна комісія добре дослідила зламані двигуни і дійшла висновку, що поломка трапилася через потрапляння в механізм пилу та іншого бруду. Сьогодні  ми вже писали і  оприлюднювали документ за підписом Міністерства Оборони, який дає відповідді на всі запитання та розвіює сумніви.

У своїй промові Сергій Соболєв також наголосив, що стан військової техніки сьогодні замовчується. Ніхто не знає у якому стані танки виїжджають на лінію фронту, а потім виникають ось такі неприємні ситуації. Також він закликав негайно вжити заходів для покращення умов зберігання військової техніки.

Заява Соболєва наробила чимало шуму в засобах масової інформації, вчора протягом дня в мережі Інтернет розгорівся справжній скандал, а вже сьогодні вранці виявилося, що аргументів, які б підтвердили слова політика немає. Тож він вирішив спростувати сказане, але не набрав сміливості, щоб попросити вибачення за наклеп у свого колеги Олександра Пономарьова та співробітників компанії “Агринол”. Варто зазначити, що в компанії працює багато тисячний колектив, а сама компанія “Агринол” часто надає підтримку українській армії та постійно співпрацює  з волонтерами. Тож зрозуміло. що заява Сергія Соболєва вразила та навіть образила бердянців.

Чому народний депутат дозволив собі зробити настільки гучні заяви і чи буде він покараним за псування репутації окремих осіб, колективу та компанії – питання риторичне.