Тік і Князь – це імена собак, які постраждали від жорстокості людей, їх отруїли.

Про це написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook  запоріжанка Марія Говяда. Жінка в шоці, як у 21 століття і демократичній країні можна так читини з тваринами? Обоє собак мешканці мікрорайону Кічкас, обом по 6 років.

Місцеві активісти помітили у собак симптоми отруєння, а пізніше їх підтвердив ветеринар. Зараз тварини знаходяться в лікарні, їм надають медичну допомогу. Вони у глибокому сні боряться за життя.

Тільки вчора на вулиці Запоріжжя вийшли активістина на акцію протесту проти експлуатації тварин у цирку. Але вже сьогодні запоріжці вкотре підтвердили, що не готові до цивілізованого життя. На жаль такі випадки не є рідкісними та кожного разу про них потрібно гучно кричати, бо дорога до добробуту і достойного життя прокладена зовсім іншим хляхом.

Подібна жорстокість йде навіть від керівників крупних підприємств. Кілька місяців тому ми писали, про масові повідомлення від співробітників заводу “Запоріжсталь” про розправу з тваринами на території комбінату. Люди наражали себе на небезпеку, але говорили про це на сторінках  власних павліків у соціальних мережах.