В Україну, після трирічної перерви, повертаються культові Thirty Seconds to Mars. Концерт у Києві стане частиною великого європейського туру команди на підтримку нового альбому “Walk On Water”.

Над створенням платівки група працювала два роки, а однойменний сингл був презентований у серпні на церемонії MTV VMA 2017. А у кінці минулого року 30STM презентував й кліп на “Walk On Water”:

Thirty Seconds to Mars заслужено вважаються одним із найяскравіших гуртів нового тисячоліття. Їхня музика відзначена більш ніж 25 професійними нагородами, серед яких «Краща рок-група», «Краща інтернаціональна група» і «Краща альтернативна група» на думку MTV Europe Music Award.

Крім того, Джаред Лето відомий своєю активною позицію щодо підтримки України ще від початку війни на Донбасі. Актор та музикант висловив з цього приводу в 2014 році під час церемонії вручення премії “Оскар”:

Також варто відзначити, що Thirty Seconds to Mars відрізняються від багатьох відомих гуртів тим, що приділяють дуже багато уваги своїм фанатам – слухачів залучають до зйомок у кліпах гурту, з ними влаштовують спеціальні Camp Mars (наступний відбудеться 11-13 серпня в Малібу, Каліфорнія), де всі охочі шанувальники можуть декілька днів провести час разом зі своїми кумирами. 

Сам Джаред вже давно встиг зізнатися у коханні й до українських фанів марсів:

Концерт відбудеться 30 квітня 2018 року в київському Палаці спорту. Квитки можна придбати тут.

Віталій Очерет, Region News