Цього разу холеричний темперамент запорізького нардепа Вадима Кривохатька зіграв йому не на користь. Апеляційний суд Запорізької області задовільнив  позов губернатора області Костянтина Бриля про захист честі, гідності і ділової репутації до Вадима Кривохатька.  А тим самим визнав нардепа тим, хто розпускає плітки та умесне псує репутацію публічній особі.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebbok написав голова обласної державної адміністрації Костянтин Бриль.

«Постановою суду визнано недостовірними відомості, поширені Кривохатьком В.В. у депутатському зверненні до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана в частині:
— тверджень про те, що я є фігурантом кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України, за фактом неподання електронної декларації за 2015 рік та відображення у декларації завідомо неправдивих даних. А також провадження за фактом протиправного надання в користування ТОВ «Із забезпечення інвалідів» земель державної власності на території Трудової сільської ради, які на законних підставах належали державному підприємству «Запорізький кінний завод №86» ДП «Конярство України»;
— тверджень про те, що існують факти розкрадання державних коштів під моїм керівництвом та за моєї участі;
— тверджень про те, що я нібито став єдиним керівником області в Україні, який вчасно не подав декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2015 та 2016 роки» — йдеться у повідомлені губернатора.

Суд зобов’язав Вадима Кривохатька спростувати неправдиву інформацію, яку він розповсюджував. Рішення суду уже набуло чинності, а тому народному обранцю треба поквапитися виконати волю Феміди. Не виконання рішення суду тягне за собою кримінальну відповідальність, а це вже речі більш серйозні.

Костянтин Бриль пообіцяв взяти під власний контроль виконання рішення по усіх пунктах, які визначив суд.