Під кінець 2017 року організатори Atlas Weekend зробили дивовижний подарунок – оголосили першого хедлайнера фестивалю і ним став легендарний англійський електронний дует The Chemical Brothers.

Розпочавши свою діяльність в 1993 році, вони отримали чотири «Греммі» і разом з проектами The Prodigy (які хедлайнили фестиваль в минулому році), Fatboy Slim, The Crystal Method та іншими, вважаються піонерами біг-біту. 

Останній раз Том Роулендс та Ед Саймонс виступали в Києві більше 11 років тому. З того часу “браття” випустили ще три платівки (всього мають 8 студійних альбомів у своєму доробку), крайній з яких “Born In The Echoes” вийшов у 2015-ому. Тому українським фанам буде що послухати після такої довгої розлуки з The Chemical Brothers. Крім того, всі добре пам’ятають старі хіти банди:

Наймасштабніший український фестиваль Atlas Weekend пройде з 4 по 8 липня у Києві на ВДНГ. Цього разу, перший день заходу також буде безкоштовним. Цікаво, що на це Київрада виділила AW3 млн грн. з бюджету міста. Варто відзначити, що щороку фестиваль збирає все більше і більше людей. Так, у 2017 його відвідали 350 тисяч людей, а у планах на 2018 – зібрати до півмільйона відвідувачів.

Читайте також: Настоящий европейский фестиваль по-украински: Atlas Weekend 2017 от начала и до конца