У селі Колоденці Жовтанецької об’єднаної громади відкрили нові потужності ДП «Амбієнте Ферніче Україна». Підприємство виготовляє меблі з високоякісних, екологічних матеріалів з використанням новітніх технологій, які задовільняють потреби найвимогливішого споживача. «Амбієнте Ферніче» – це компанія із 100% іноземними інвестиціями, заснована  в 2005 році у Данії.

Участь у відкритті, що вібдулось 20 грудня, спільно з керівництвом та інвесторами підприємства взяли голова Львівської ОДА Олег Синютка, голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач та голова Кам’янка-Бузької РДА Володимир Кирилич.

«Найважливішим завданням на сьогодні є ріст компанії. Для того, щоб збільшувати наші потужності, ми маємо концентруватись на тому, щоб залучити якомога більше працівників тут. Ми будемо зміцнювати наш HR відділ та продовжувати створювати приємне середовище для наших працівників. Ми задоволені роботою працівників і сьогодні у нас працює 600 людей. Частиною нашого плану розвитку є збільшення кількості працівників на 100-200 осіб», – розповів Іван Крістіан Гансен.

Підприємство виготовлеє меблі для провідних брендів у галузі меблевого виробництва, забезпечує замовленнями на постачання сировини та матеріалів понад 300 підприємств України у тому числі Львівської області та експортує 99% своєї продукції. 

Запуск «Амбієнте Ферніче Україна» – це 1 мільйон євро інвестицій, збільшення відсотка експорту, і, що найголовніше, нові робочі місця. Тим паче, що інвестор погодився піти на важливий крок – підняття зарплати для працівників. Прихід данського інвестора вкотре доводить, що на Львівщині сприятливий бізнес клімат.

Region News