Офіційно, з жовтня місяця, на зміну керівнику патрульної поліції Запоріжжя Роману Пилипенко прийшла Світлана Михайловська.

 

Дівчина народилася у Львові та останні два роки працювала заступником Романа Пилипенка. Цікавий факт, сам екс-начальник запорізьких патрульних поїхав на батьківщину Світлани.

 

«Я вчора дізнався про те, що переїжджаю до Львова. Готові працювати у Львові. Серйозних новацій не передбачувано. Готові працювати» – наводить коментар чоловіка сайт «Акцент».

Досьє: Світлана Михайловська родом з Рави-Руської. З 2008-2013 рр. Навчалася у Львівському державному університеті внутрішніх справ (спеціальність менеджер адміністрування). Пройшла курси підвищення кваліфікації у навчально-тренувальному центрі «Верещиця».

2015 року пройшла відбір до лав патрульних поліцейських у Львові. З 23 серпня 2015 року працювала командиром роти Управління патрульної поліції.16 квітня 2016 року обіймала посаду заступника начальника Управління патрульної поліції у Запоріжжі, у жовтні 2017, власне, стала начальником патрульної поліції Запоріжжя.