Сьогодні вночі, близько опівночі, на 319-му кілометрі траси Одеса-Мелітополь-Новоазовськ до мікроавтобуса “Mercedes-Benz”, в якому були підприємці із Запорізької області, що їхали в Одесу по товар, під’їхали дві машини: одна спереду, друга ззаду. Під колеса буса зловмисники з переднього авто кинули шипи, щоб автобус зупинився.

“Добре, що я їхав зі швидкістю 80 км/год. Якби вона була вищою, я б уже не зміг впоратися з керуванням і ми б взагалі розбилися”, – розповів водій мікроавтобуса.

Як тільки водій вийшов з машини, на бус напали троє бандитів у масках. Вони жорстоко побили водія, потім розбили два скла в мікроавтобусі та почали ножами погрожувати десяти жінкам, які перебували всередині. Злочинці, вимагаючи віддати всі гроші, побили кількох дівчат.

“Це була організована банда. Вони діяли підготовлено, всі троє були в масках, рукавичках і чорних куртках. Швидше за все, вони орудують тут не вперше, адже знають, що по цій трасі люди їздять в Одесу по товар … Це було жахливо, бандити побили водія та кількох дівчат, що сиділи близже до входу… Вони забрали навіть кілька курток, знявши їх з жінок”, – розповіли постраждалі.

Зловмисники забрали гроші та цінні речі у пасажирів і зникли в невідомому напрямку. Потім на місце злочину викликали поліцію. За фактом нападу відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.4 ст.186 Кримінального кодексу України “Розбій”.

Якщо ви стали свідками злочину або маєте якусь інформацію з цього приводу, звертайтеся до Головного управління Національної поліції в Херсонській області.