Запорізька молодіжна громадська організація «Небо без кордонів» оголошує про старт благодійної акції «Добро жменями. Запоріжжя» зі збору пластикових кришок.

Цього разу концепція акції змінилася. Відтепер, благодійний фонд «ОВЕС» не збирає кришки з усієї України, пластик лишається на місцях. Міські координатори разом із громадами самі вирішують куди підуть виручені кошти.

Добро жменями

Добро жменями

Добро жменями

У зв’язку з цим активісти «Небо без кордонів» змінили формат проведення – акція проходитиме у форматі вуличного збору – три рази на рік (з вересня по травень). Відповідно, всього їх буде три.

Перший вуличний збір заплановано на 05 жовтня. Кришечки у цей день збиратимуться з 11:00 до 16:00 на території Класичного приватного університету (вул. Жуковського, 70-Б). Якщо не встигнете принести кришки у визначений день, то слідкуйте за новинами громадської організації «Небо без кордонів» в очікуванні оголошення наступного вуличного збору.

Кришки здаватимуться на переробку на території Запоріжжя. Виручені від пластику кошти спочатку підуть на баланс громадської організації «Небо без кордонів». Після завершення трьох етапів вуличних зборів, а саме у червні, активісти разом з громадою шляхом відкритого голосування визначать на які саме потреби підуть ці гроші.

Звітність щодо здачі кришок та виручених коштів активісти публікуватимуть у відкритому доступі в соціальній мережі «Фейсбук», аби все було прозоро і ви могли слідкувати за процесом.

У разі питань можна звертатися до координаторів акції «Добро жменями. Запоріжжя»: Ірина Дяченко: 096-930-67-77, Ірина Ярко: 097-424-68-00.