Михаил Прасол требует отставки Сергея Мешка

Скандальный депутат запорожского горсовета от партии “Укроп” Михаил Прасол опубликовал своё заявление в сети фейсбук с требованием уволить с поста заместителя городского головы по вопросам деятельности исполнительных органов совета Сергея Мешка.  Укроповец обвиняет заместителя мэра в бездеятельности, саботаже и лоббизме.

“На розгляд сесії подав проект рішення про звільнення першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Мішка та вивести його зі складу виконкому міськради.

Обов’язків на посаді у Сергія Мішка вдоста, проте все стоїть, нічого не відбувається, а тільки котиться під три чорти:

– До сьогодні не організоване затвердження генплану розвитку міста Запоріжжя через пана Мішка, на що і неодноразово звертав увагу депутатський корпус;
– Як результат не відбувається відведення обіцяних земельних ділянок для житлового будівництва, садівництва та городництва учасникам АТО;
– Хаос в автоперевезенні, коли за міськими маршрутами закріплюються тільки свої «донецькі»;
– Прикривання грубого недбальства і неможливість виправити його на СКП «Запорізька ритуальна служба». Власне, грубі порушення на КП були виявлені за результатами депутатської комісії, але не першим заст.мера Мішком, який не зробив нічого для їхньої ліквідації. Що вже і говорити про фактичне прикриття екс-керівника Шулунова від звільнення.
– Неспроможність освоїти понад 60% бюджету розвитку на КП «Управління капітального будівництва» і тепер соціальні об’єкти міста недобудовані. Також ігнорування заступником мера проблеми з керівним складом КП, зміни якого депутати вимагали. 
– Запорізькі ринки – досі у зоні впливу Анісімовських;
– Тощо…”  – пишет Прасол.

Основные претензии заключаются в торможении процесса утверждения генплана развития города. Прасол заявляет, что из-за этого бойцы АТО не получают свою землю, местных перевозчиков “давит” донецкая фирма (речь идёт о фирме перевозчике “Січ Альянс Груп”, об этом вы можете прочесть перейдя по ссылке). Также, автор заявляет, что Мешок виновен в скандале вокруг СКП «Запорожская ритуальная служба», в проблемах КП «Управление капитального строительства», в мафии на запорожских рынках и иных проступках.

“Годі й казати, що перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мішок за час свого перебування на посаді і грубе порушення своїх посадових обов’язків став найганебнішим з усіх колишніх заступників. Тож, вимагаємо звільнення.” – резюмирует депутат.