Тур оператор Join UP припинив відправляти туристів із Запоріжжя до Барселони. Мотивує своє рішення частими технічними несправностями та затримкою рейсів авіакомпаній YanAir та Bravo Airways, які відправлялися із Запорізького аеропорту.  Відповідна інформація з’явилася на сайті компанії  Join UP, сьогодні 2 липня.

У зв’язку з технічними несправностями і регулярними затримками вильотів авіакомпаній YanAir і Bravo Airways туроператор Join UP! прийняв дуже непросте, але єдине вірне рішення – скоротити польотну програму за напрямом Іспанія. Цей крок дозволить знизити навантаження на флот авіакомпаній і вирівняти подальше розклад рейсів, а найголовніше – дозволить агентам і туристам організовувати поїздки і відправлятися на відпочинок без стресу. З 4 липня будуть зняті вильоти в Барселону із Запоріжжя, – йдеться у повідомленні компанії.

Також зазначається, що туристи, які забронювали відпочинок в Іспанії з вильотом з регіону, можуть анулювати заявки з повним поверненням вартості або перебронювати тур на інший напрямок.

Тим часом у соціальній мережі фейсбук активно заговорили про скасування рейсів із Запоріжжі до Барсенлони загалом, втім, директор аеропорту Віктор Біскупський інформації не підтвердив, додатково обіцяв повідомити завтра. Зі слів перес-служби тур оператора Join UP – своїх клієнтів компанія відправляла із Запоріжжя лише один раз на тиждень, а рейси за напрямком Запоріжжя – Барселона відправлялися двічі на тиждень, тож слід розуміти, один рейс вже ж працюватиме. Детальніше, напишемо завтра, після отримання офіційного коментаря.