Завжди активний у соціальних мережах колишній начальник ГУ Національної поліції в Запорізькій області Олег Золотоноша пішов з посади мовчки. Кажуть, що у робочому чаті тепло, але стримано попрощався з колегами. Для суспільства ситуація залишилася загадковою. Скільки не шукали запоріжці та журналісти хоч якийсь натяк у соціальних мережах, на сторінці Золотоноші не було нічого – жодлних постів, пояснень чи хоча б натяків.

З чим були пов’язані кадрові перестановки, достовірно знають лише надлижені особи. На представлені нового нальника ГУ Національної поліції у Запорізькій області Сергій Князєв сказав дуже коротко – я так вирішив, знаю чудово обох і вважаю, що так усім буде краще. Пізніше з’явилася інформація, що Сергій Коміссаров, якого призначили новим начальником “до кісток” є людиною Сергія  Князєва.

У той час є інформація, що Олегу Золотоноші завтропонували посаду в Києві. Зрештою, саме до столиці екс- начальник поїхав більше місяця тому і не повернувся. За цей час Олег Золотоноша не написав жодного допису на  сторінці у соціальній мережі Facebook. Сьогодні, з’явився перший пост, традиційно написаний вночі. Олег Золотоноша відреагував на затримання співробітника поліції, який тогргував наркотиками. Затримання відбулося вчора, офіцер Заводського відділку поліції, разом із спільницею розповсюджували небезпечну  психотропну речовину –  метамфетамін.

Очерацію проводили працівники внутрішньої безпеки спільно з прокуратурою Запорізької області, за сприяння керівництва поліції області. Олег Золотоноша дуже схвально оціний продовження, започаткованої ним у Запоріжжі боротьби з наркомафією.

Очень интересно когда движение идёт по заданному алгоритму, и именно так, как ты его себе представлял. Как и обещал, ранее, и не смотря на то, что физически уже нахожусь не в Запорожье, наркобарыгам продолжают прилетать «приветы». Первый предатель в погонах пошёл на перевоспитание. Надеюсь получит максимальный срок. Очень рад, что запущенный мной маховик системно уничтожает таких мразей.

Молодцы сотрудники внутренней безопасности. Желаю не сбавлять темп и идти по нарастающей вперёд и вверх.

PS нужно ещё посмотреть за оборотнями, которые с помощью ОПГ воруют наркобарыг, отпускают их за выкуп и ставят в последующем на ставку. Для этого продолжаем систематизировать все вызовы на 102 о похищении «людей», которые списаны встречными заявлениями, когда наркобарыжка якобы сам потерялся и не имеет никаких претензий и самого факта похищения с его слов не было. А дальше дело техники – пише екс-начальник запорізької поліції