У Запоріжжі відбулося відкриття першого у місті  офісу політичної партії “Основа”.  Місцем його локації буде бульвар Шевченка.

З нагоди відкриття офісу, лідер партії “Основа” у Запорізькій області Олег Кузьменко та один із центральних лідерів Ярослава Арсірій презентували також спеціально розроблений партією мобільний додаток, який буде визначати найбільш активних та корисних суспільству людей. Згодом ці люди матиму можливість потрапити до рядів партії “Основа” та балотуватися у депутати на виборах до місцевих рад.  Цей мобільний додаток є унікальним в Україні, він допоможе налагодити комунікацію з суспільством та мотивує людей до генерації цікавих  ідей, реалізація яких забезпечить стабільних розвиток країни. За словами Ярослава Арсірія, – подібна розробка з’явилася завдяки детальному аналізу подібного додатку в США, спеціалісти вивчити ресурс, виключити непотрібні деталі та внесли багато нових можливостей.

Мобільний додаток працює з квітня і вже є досить популярним серед молодих людей.

Виступаючи перед гостями, які прийшли привітати з відкриттям першого офісу, Олег Кузьменко зазначив:

“Я дуже радий тому, що в Україні та Запоріжжі зокрема з’явилася політична сила, яка зможе підтримати мої напрацювання та здобутки. Політична сила, яка має чіткий план розвитку нашої країни, яка не буде залишати поза увагою молодих і талановитих людей, які є майбутнім країни. Місце Запоріжжя, у програмах розвитку, які розробила політична сила є дуже вагомим, адже основна ставка у регіоні буде зроблена на модернізацію сектору промисловості. Ця сфера – багатство України, яке варто оптимізувати та осучаснити, тільки після цього буде відчутним значний прорив економіки в регіоні.”-  заявив Олег Кузьменко.

Будучи керівником Інженерної торгово-промислової палати, Олег Кузьменко наголосив на необхідності модернізації об’єктів нерухомості в регіоні, а також розвиток сфер альтернативної енергетики.

На разі, роботу офісу бачать, як приміщення для офіційних зустрічей, ближче до осені обіцяють відкрити громадські приймальні.