У Південній Кореї зараз проходить зимова Олімпіада – 2018, на якій вже встигли відмітитися росіяни

До змагань допустили лише кількох російських спорстменів, які змогли довести, що не приймали допінгу. Нагадаємо, національну збірну Росії відсторонили від участі у Олімпіаді, оскільки були виявлені численні факти, які підтверджували вживання спортсменами допінгу. Дозволили взяти участь лише кільком, за умов, якщо вони будуть виступати під нейтральним прапором.

Втім, російські вболівальники не те, що не змогли вналежним чином поводитися, а й добряче підставили спортсменів. Вони все ж наївно розгорнули російський прапор, який на Олімпіаді-2018 є забороненим. Більше того, дехто з російських вболівальників додумався розгорнути червоний прапор із зображенням Леніна. Прапор відразу відібрали.

Вболівальник, який залишився без Леніна обурився таким рішенням:

“Не розумію, що я порушив. Ми добре вивчили правила перебування на Олімпіаді, тим паче ми запитували у волонтерів, нам сказали – можна. Не дають нам спокійно вболівати…”

Зі слів росіянила трохи не зрозуміло, де саме вони вивчали правила, очевидно в якихось російських статутах. А якщо все ж таки питали волонтерів, то певно вони були російськими… Періодично, подібні демонстрації відбуваються в різних куточках світу, а тому виникає логічне запитання – чи буде самодостатня нація так сильно прагнути щось продемонструвати чи довести?