Модно, стильно і сучасно – “Ранковий діалог” відкрив новий сезон цікавих зустрічей

Цього разу атмосфера зустрічі була якось  особливою, насиченою позитивними емоціями, а можливо – сповненою енергетикою вишуканості та успіху. “Ранковий діалог”  дав усе – історії розвитку, сімейні цінності, людські відносини та навіть вражаючі таємниці модельного бізнесу. Спікери – багатьом відомі у Запоріжжі творці моди – Світлана та Альберт Целіщеви. Вони радо прийняли запрошення та залюбки поділилися власним досвідом створення бізнесу з нуля. Розказали про перші камені спотикання та набиті шишки. Світлана, як це належить жінці, дала рекомендації, які перевірені нею самою. Більш ніж годинне спілкування зі спікерами мотивувало до рішучих дій, пов’язаних із власним розвитком та зовнішнім виглядом.

“Імідж центр” – звучить стильно та привертає увагу – дітище сім’ї Целіщевих.  Якщо у своїй донці ви прагнете бачили вишукану леді, з правильною поставою, хорошими манерами, витонченим смаком, то вам обов’язково варто звернути увагу на те, що пропонує “Імідж центр”, або хоча б поспілкуватися зі Світланою Целіщевою. Сотні дівчат завдячують їй успішною кар’єрою та великими гонорарами. Це ж саме стосується і юнаків. На прикладі власного сина Целіщеви доведуть – професія моделі, робота у сфері краси та моди не лише жіноча справа.

А починалося усе зі звичайної маленької швейної фабрики. Світлана мріяла стати хорошим модельєром з відомим ім’ям. На показах мод, зі сльозами на очах захоплювалася визнанням найкращих модельєрів сучасності. А її коханий Альберт ще тоді дав собі тверде слово – допомогти дівчині досягнути вершин модельного бізнесу. Це власне і мотивувало чоловіка започаткувати сімейний бізнес.

На сьогодні – більшість мрій сім’ї Целіщевих стали реаліністю, тому вони залюбки долучаються до реалізації мрій своїх учнів.

“Я впевнено можу сказати:  ті, хто був нашими учнями чи ученицями – запрограмовані на успіх, якою дорогою б не пішли. У  нас вони розкриваються, позвбавляються комплексів та чітко розуміють чого хочуть. Кожна людина красива, але комусь цю красу потрібно правильно підкреслити, а іншому – правильно подати. Хтось вимагає створення образу з нуля, а комусь – додати кілька штрихів і з’являється довершений образ. ” – розказала Світала Целіщева.

На рахунку “Імідж центру” численна кількість колишніх учнів, які зараз працюють на найбільш популярних показах мод.

“Ми часто відправляємо своїх моделей на покази, що у майбутньому забезпечує їм можливість підписання цінних трудових договорів з найкращими агенціями світу. Деяких дівчат ми зараз бачило на сторінках глянцевих каталогів та на світових червоних доріжках.” – згадує Світлана Целіщева.

Та окрім успішних історій модельєри розказали також про дуже привабливі пропозиції та коштовні замовлення, які межують із законністю. Не є таємницею, що українські дівчата дуже привабливі, а тому інтерес до них з кожним роком збільшується. До “Іміжд центру” неодноразово зверталися з проханням надати дівчат “в оренду”, скажімо, на святкування дня народження одного з шейхів у Об’єднаних Арабських Емітратах. Пропонували дуже великі суми за ті чи інші послуги.

“Часто такі пропозиції надходили у складний для нас період, спокуса дуже серйозна. Тільки подумати – відрядити групу дівчат до шейха і можна вирішити одним махом усі свої фінансові негаразди. Та жодного разу ми не піддалияся спокусі. Кожна дівчина – це чиясь дитина і навіть якщо з нею не станеться нічого поганого, все одно її свідомість та сприйняття це наша відповідальність,” – розказала бізнес вумен.

Подарунки, кавування у колі успішних людей та багато цікавих діалогів і яскраві селфі

Вкотре  переконуємося, “Ранковий діалог” створений справді для тих, хто відкритий для нових знайомств та комунікацій. По закінченні виступу спікерів, за традиційно були розіграні цінні подарунки від спонсорів проекту. А далі – більш ніж годинне спілкування з чашечкою кави. Кожен знаходить для себе ту людину, яка цікава саме зараз, має нагоду душевно поговорити та роззнайомитись. А ще, у колі успішних людей щоразу з’являють нові та креативні ідеї.

До нових зустрічей “Ранковий діалог”

P.S. – наступний “Ранковий діалог” відбудеться 7 жовтня, в залі “Інтуристу”, а спікером буде…нізащо не вгадаєте хто – Владислав Ряшин